fbpx

Er OMXC25 kommet sig over krisen?

OMXC25

Hey Pennies og alle andre dejlige investor-venner,

Jeg ligger hjemme og er ret (mega)sur over min hals, som er hævet op og som forhindrer mig i at tage på arbejde… Forhåbentlig får jeg det bedre til næste uge. Fingers crossed. Jeg blev faktisk Corona-testet her tidligere i ugen, men den var heldigvis negativ. At blive testet var lidt som at være med i en film… Nå, men når jeg ligger her i den stille ro i sofaen (eller ja, og når min datter på 1.5 år ikke tillader mig at hvile :)) så hygger jeg mig med at kigge OMXC25 data for at se hvor vi ligger henne. Her er min lille analyse.

OMXC25 op 19.9% siden bund i februar

Her er status:

OMXC25

OMXC25 kom ned 28% fra toppen i februar, og bunden (for now?) er fra d. 23 marts. Herfra har vi nu bevæget os op til snart 20%, det vil sige rent teoretisk set er vi snart i et bull marked igen (når vi kommer over 20%).

Hvor skal vi hen?

Ja, det er jo fuldkommen umuligt at sige. Sorry… 😉

Nogen mener at markedet har indregnet det der er sket og at vi skal “videre”, og andre mener at dette kun er en såkaldt bull trap. Læs f. eks. denne artikel af Joseph L. Shaefer på Seeking Alpha. En opgang inden den store nedgang kommer.. Mr Shaefer er ikke særlig positiv.. Se lige disse grafer fra den samme artikel, hvor han mener at vi er i en bull trap (her vises det amerikanske indeks S&P 500):

OMXC25

Jeg synes det er interessant at følge med, og læse hvad de der eksperter tror. Men jeg agerer ikke på noget. Jeg har købt nogle små spekulative aktier (Eyeonid og Zoom Video Communications) til mit legedepot, og fortsætter ellers med min Månedsopsparing.. I know, sooo boring. 🙂

Hvad gør man så i dette børsklima?

No rush, og no worries. Bare fortsæt som du plejer. Om noget, så brug denne periode hvor de fleste er tilbage på ca. de samme niveauer igen som inden krisen, til at genbesøge din strategi. Måske kan du tænke lidt over hvordan du havde det i maven, der omkring den 23. marts? Er der noget du vil ændre med din strategi? Hvis ikke, just stay cool.. 🙂 Og ja, stay home så meget du kan.

Ønsker dig et godt afkast.

OMXC25

 

 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment