fbpx
Moneypenny foredrag

Hey, skal vi ikke også komme ud til jer og fortælle om investeringer?

Her i Moneypenny arrangerer vi selv en række forskellige foredrag, som du kan læse lidt mere om længere nede på siden her. Men derudover er vi altid åbne for at planlægge nye foredrag. Tag endelig fat i os, hvis I tænker, vi kan samarbejde på den ene eller anden måde, eller hvis I har bestemte ønsker til et foredrag, vi skal stykke sammen. 
Dette må du ikke misse!
Moneypenny står som host for release-event med finansforskeren Barbara Stewart i København! Kære alle Moneypennies og venner. 

Den mega seje Investeringsforsker Barbara Stewart lancerer den 10. udgave af sin verdensberømte rapportserie “Rich Thinking® white papers” på Kvindernes Internationale Kampdag, 8. marts i København – sammen med Moneypenny!

Flere af jer kender til den super seje finansguro Barbara Stewart fra Canada. Hun har været investeringsrådgiver i mere end 20 år, og er i den forbindelse blevet nysgerrig på hvordan kvinder tænker om penge. Hun har derfor brugt en masse af hendes tid de sidste 10 år på, at researche og rejse for at interviewe mere end 1000 kvinder rundt om i hele verden.
(Pssst! Barbara har interviewet Linnéa til dette års rapport, og det er vi altså meget beæret over).
Det er der kommet nogle rigtig interessante rapporter ud af, hvert år de sidste 10 år. Hun udgiver altid disse årsrapporter (White Papers) d. 8. marts på Kvindernes Internationale Kampdag. Barbara er en meget eftertragtet foredragsholder, og nu har vi fået mulighed for at “hoste" hendes store launch for hendes 10. udgave! Det er vildt og også meget stort for os, da vi længe har fulgt denne inspirerende kvinde
(Pssst: Hvis ikke du kender Barbara så tjek her.)

VI HÅBER DU HAR LYST TIL AT KOMME MED? Barbara vil holde et foredrag om rapporten og holde nogle korte live interviews og det synes vi simpelthen er så stort, og det vil vi rigtig gerne invitere jer med til. Vi har også bedt diversitetseksperten Helene Aagaard om at dele hendes view på hvordan vi bedst bruger vores penge til at sikre mere diversitet i virksomheder og samfundet generelt.
Programmet ser sådan ud og det hele foregår på engelsk:
11.00-11.30: Dørene åbner, mingling
11.30-11.40: Introduktion ved Moneypenny
11.40-12.00: Helene Aagaard fra Diversity Facto, foredrag
12.00-12.30: Barbara Stewart, foredrag + Live interviews
12.30-13.00: Q&A, Mingling og tak for i dag


Skal du sikre din billet med det samme,
så køb den her: Barbara Stewart billet.

Del gerne, og tag gerne en ven med. Alle er velkomne.
Billetten koster 100,- og dækker over drikkevarer/ snacks pr person. (OBS: Begrænset antal pladser)
Vi glæder os til at se jer.
Mvh Linnéa & AC
Kalender
Ind imellem er vi rundt omkring i det danske land og holde foredrag. Det er både virksomheder og private der tager fat i os med en forespørgsel, og så står vi også selv ind imellem for at planlægge et foredrag eller et event.
12/02 2019: Foredrag for Netværket Diginist
27/03 2019: Foredrag om Aktiesparekontoen i samarbejde med DAF
29/03 2019: Vin & Aktier
07/05 2019: Bæredygtig pension v. Matter
10/05 2019: Vin og Aktier vol.2
4/9 2019: Foredrag for en privat forsamling I Viborg

25/9 2019: Teaterforestilling om OW Bunker kun for Moneypenny
20/11 2019: Foredrag for selvstændige kvinder ved businessmentor Dorte Lytje
26/11 2019: Foredrag for en privat forsamling I København 
08/03 2020 Barbara Stewart release event I KBH
25/03 2020 Investeringscafé - Financial Salon I Aalborg
28/03 2020 Investeringscafé - Financial Salon I Rønde
29/03 2020 Investeringscafé - Financial Salon I Odense
04/04 2020 Investeringscafé - Financial Salon I Aarhus
26/04 2020 Investeringscafé - Financial Salon I KBH

Kort om de forskellige foredrag

Vi laver foredrag omkring mange forskellige temaer, når det kommer til investering. Vi har altid os selv og en personlig vinkel som udgangspunkt. Fokus er at inspirere, motivere og lære fra os.
Ny på aktiemarkedet
Hvad er en aktie, hvad er en investeringsforening, og hvordan sætter man en strategi? Vi kommer igennem det, man har brug for at vide, inden man begynder at investere. Det er ment som en introduktion til at vække nysgerrigheden og dræbe nogle af de gængse investeringsmyter derude.
Vores historie
Vi strikker også den type af foredrag sammen, du gerne vil have til dit event. Det kunne være vores historie med at investere, vores strategier eller kvinder og investering. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at tage fat i os.
Vin & aktier
Måske Danmarks absolut hyggeligste event!  På dette Vin & Aktie - event kan man sammen med os og Vinspecialisten Sofia (fra Chas E. fra Risskov) få et lille intro spark til investering og samtidig få et lille foredrag om begynder vine. Det skal bestemt ikke være tørt at lære noget nyt!
Børneopsparing
Vi taler her omkring, hvad en børneopsparingskonto er for noget, og hvad der findes af muligheder, når man sparer op til børn. Også her tager vi udgangspunkt i vores egne erfaringer, og hvordan vi tænker omkring det.
tema-events
Tema-events kunne handle om pension, børsnoteringer, SKAT, bæredygtige investeringer med mere. På disse events inviterer vi en ekspert ind til at fortælle om sit område. Fokus er fleksibilitet, så længe det er noget, som vi støtter og selv synes kunne være et dejligt kombo-event.
Lad os lave noget sammen
Tag endelig fat i os, hvis I har bestemte ønsker til et særligt foredrag, vi skal stykke sammen. Vi er altid åbne for nye spændende ideer og sætter gerne vores egne vinkler på et emne. 
Det siger de om foredragene
Vores samarbejdspartnere

Vi har en række gode partnere, som vi har holdt foredrag for eller i samarbejde med

Vi er altid glade for at holde foredrag rundt omkring i Danmark og på den måde personligt være med til at styrke folk til at tage mere kontrol over deres økonomi samt at få flere folks øjne op for muligheden for investering. For ALLE kan investere! Når vi holder foredrag, dræber vi de 4 mest almindelige myter omkring investering, nemlig at man skal vide det hele på forhånd, at det er svært, at man skal bruge enorm lang tid på det, og at det kun er rige mænd og store millionærfirmaer der har råd til at investere! 

"Det var en øjenåbner! Jeg troede ikke at man kunne investere for blot nogle få hundrede kroner om måneden. Så nu skal jeg bare i gang"

– Anonym deltager fra et foredrag