fbpx
Moneypenny foredrag

Hey, skal vi ikke også komme ud til jer og fortælle om investeringer?

Her i Moneypenny arrangerer vi selv en række forskellige foredrag, som du kan læse lidt mere om længere nede på siden her. Men derudover er vi altid åbne for at planlægge nye foredrag. Tag endelig fat i os, hvis I tænker, vi kan samarbejde på den ene eller anden måde, eller hvis I har bestemte ønsker til et foredrag, vi skal stykke sammen. 
Kalender
Ind imellem er vi rundt omkring i det danske land og holde foredrag. Det er både virksomheder og private der tager fat i os med en forespørgsel, og så står vi også selv ind imellem for at planlægge et foredrag eller et event.
12/02 2019: Foredrag for Netværket Diginist
27/03 2019: Foredrag om Aktiesparekontoen i samarbejde med DAF
29/03 2019: Vin & Aktier
07/05 2019: Bæredygtig pension v. Matter
10/05 2019: Vin og Aktier vol.2
4/9 2019: Foredrag for en privat forsamling I Viborg

25/9 2019: Teaterforestilling om OW Bunker kun for Moneypenny
20/11 2019: Foredrag for selvstændige kvinder ved businessmentor Dorte Lytje

Kort om de forskellige foredrag

Vi laver foredrag omkring mange forskellige temaer, når det kommer til investering. Vi har altid os selv og en personlig vinkel som udgangspunkt. Fokus er at inspirere, motivere og lære fra os.
Ny på aktiemarkedet
Hvad er en aktie, hvad er en investeringsforening, og hvordan sætter man en strategi? Vi kommer igennem det, man har brug for at vide, inden man begynder at investere. Det er ment som en introduktion til at vække nysgerrigheden og dræbe nogle af de gængse investeringsmyter derude.
Vores historie
Vi strikker også den type af foredrag sammen, du gerne vil have til dit event. Det kunne være vores historie med at investere, vores strategier eller kvinder og investering. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at tage fat i os.
Vin & aktier
Måske Danmarks absolut hyggeligste event!  På dette Vin & Aktie - event kan man sammen med os og Vinspecialisten Sofia (fra Chas E. fra Risskov) få et lille intro spark til investering og samtidig få et lille foredrag om begynder vine. Det skal bestemt ikke være tørt at lære noget nyt!
Børneopsparing
Vi taler her omkring, hvad en børneopsparingskonto er for noget, og hvad der findes af muligheder, når man sparer op til børn. Også her tager vi udgangspunkt i vores egne erfaringer, og hvordan vi tænker omkring det.
tema-events
Tema-events kunne handle om pension, børsnoteringer, SKAT, bæredygtige investeringer med mere. På disse events inviterer vi en ekspert ind til at fortælle om sit område. Fokus er fleksibilitet, så længe det er noget, som vi støtter og selv synes kunne være et dejligt kombo-event.
Lad os lave noget sammen
Tag endelig fat i os, hvis I har bestemte ønsker til et særligt foredrag, vi skal stykke sammen. Vi er altid åbne for nye spændende ideer og sætter gerne vores egne vinkler på et emne. 
Det siger de om foredragene
Vores samarbejdspartnere

Vi har en række gode partnere, som vi har holdt foredrag for eller i samarbejde med

Vi er altid glade for at holde foredrag rundt omkring i Danmark og på den måde personligt være med til at styrke folk til at tage mere kontrol over deres økonomi samt at få flere folks øjne op for muligheden for investering. For ALLE kan investere! Når vi holder foredrag, dræber vi de 4 mest almindelige myter omkring investering, nemlig at man skal vide det hele på forhånd, at det er svært, at man skal bruge enorm lang tid på det, og at det kun er rige mænd og store millionærfirmaer der har råd til at investere! 

"Det var en øjenåbner! Jeg troede ikke at man kunne investere for blot nogle få hundrede kroner om måneden. Så nu skal jeg bare i gang"

– Anonym deltager fra et foredrag