fbpx

Freebies til dig

Her deler vi løbende nye "freebies" med dig 
en goodiebag af freebies til dig

Vi elsker gode værktøjer

2022 Kalender
Der er intet som en god gammeldags papirskalender, som giver et godt overblik over månederne. Der kan diverse smartphones altså ikke følge med! Vi vil altid være fans af denne. 
52 ugers Challenge
En 52 ugers guide til at spare mere og mere op hver uge, så du på 52 uger til sidst har 13.800,- Brug for eksempel pengene til at investere.
Uge madplan
Spar mange penge ved at planlægge aftensmaden en uge ad gangen. Dette mindsker også madspild. Print arket ud og klip midt over, så er der til 2 uger.
Uge indkøbsliste
Når madplanen er lagt, kan man handle stort ind 1 gang om ugen, dette sparer rigtig mange penge på impulskøb i løbet af ugen, og mindsker madspild. Print arket ud og klip midt over, så er der til 2 uger.
Salgs Challenge
Er du med på en challenge? Der er guld i gemmerne. Sælg 100 ting og tjen penge på de ting du ikke længere bruger i hjemmet, som bare står og samler støv. Du kan jo evt bruge de penge du tjener på at spare op til en bestemt ting, eller til at øge dine investeringer.
Hold styr på salgene med dette ark, kryds af hvor langt du er kommet, hvad du har solgt og til hvilket beløb, og følg med i hvad du har tjent.


Gavekort + kuvert/ print selv
Giv aktier i julegave. Med dette fine kort, samt en tilhørende fold-selv kuvert, kan du give aktier i gave. Hent PDF'en på knappen her, print ud og fold, så har du hvad du skal bruge.
UDLØBET! 2 måneders fri adgang med Mofibo
Vi har lavet en samarbejdsaftale med Mofibo hvor alle Moneypennies får 2 måneders gratis adgang til over 250.000 e-bøger og lydbøger (normalt får man 14 dage når man tilmelder sig). Det gælder kun nye medlemmer i uge 41 + 42. Sidste dag er søndag d. 24/10 2021 kl. 24.00. (Værdi 258,-)
UDLØBET! 3 måneders gratis Børsdata abonnement
Börsdata er et svensk værktøj som findes på svensk og engelsk. Børsdata samler mange forskellige nøgletal som P/E, P/S, P/B, udbytte etc. og du kan i dag finde denne information for omkring 10.000 virksomheder inklusive alle de skandinaviske børsnoterede virksomheder. Du kan nemt finde information om en specifik aktie men du kan også bruge deres screener til at soretere på de nøgletal du synes er vigtig, så på denne måde kan du finde nye virksomheder at investere i. Via os kan du få 90 dage gratis test af premium hvor du får adgang til alle features på børsdata. Tilbuddet er gyldigt for konto oprettet i marts måned 2019. Det er gratis at oprette bruger og når du gjort dette går du ind på "min side" for at skrive koden "MONEYPENNY".
Vi synes der mangler gode og overskuelige værktøjer til at holde styr økonomien. Derfor har vi designet nogle selv, der hjælper os og inspirere os til at holde overblik over vores økonomi. Dem vil vi gerne dele med dig, og du kan hente dem gratis herunder.