fbpx

Investering for begyndere.

Vores community vokser hele tiden, og derfor er der altid mange nybegyndere som stiller mange af de samme spørgsmål i starten. Derfor har vi lavet denne guide, "Sådan starter du din pengemaskine" om  investering for begyndere med den basis viden du har brug for. - En guide til dig der vil starte din egen pengemaskine.
NYBEGYNDER GUIDE

Basics til investering for begyndere

Guiden er fyldt med basis viden til investering for begyndere, så det bliver nemmere at tage det første skridt ud i, at lave sine første handler. Vi har skrevet guiden så den løbende forklarer de mange nye udtryk og begreber man støder på i denne investeringsverden, og som kan virke overvældende i starten. For hvis der er for mange nye udtryk som man ikke forstår, kan det være svært at føle sig tryg og det kan nemlig være en stor barriere for mange i starten, at det lyder som sort snak. Men når man bare får forklaret begreberne løbende, er det slet ikke så svært endda. 

Guiden er altså fyldt med en masse gode forklaringer til den basis viden du har brug for, for at du nemt og hurtigt kan komme igang med at investere og få dine penge til at yngle.
SCREENDUMPS OG FORKLARINGER

Hvordan køber og sælger man aktier?

Noget af det som mange nybegyndere spørger om, er hvordan ser platformen ud, der hvor man køber? Hvordan ser købs knappen ud og salgsknappen?

Det giver tryghed at have set lidt af brugerfladen, så derfor har vi også krydret denne guide med flere screendumps fra platformen Nordnet så man tydeligt kan se hvordan man kan handle. Hvordan billedet ser ud når man skal købe og sælge, og hvad tallene omkring betyder, vist med pile og beskrivelser. Alt det og meget mere får du vist i vores e-guide.
Guiden holder dig i hånden

På billedet af indholdsfortegnelsen her kan du se hvad guiden kommer igennem og hvilke begreber vi kommer med en forklaring på. Vi håber dette giver dig en fin introduktion til aktiemarkedet, og at du kan bruge denne e-guide til at komme et skridt tættere på, at starte din egen pengemaskine. At få dine penge til at arbejde for dig og stige i værdi.
Indholdsfortegnelse
På billedet kan du se indholdsfortegnelsen. Den kan give dig en idé om alle de forskellige områder, som guiden tager du igennem.
Kom nemt igang
Vi forklarer basis begreber, afliver investeringsmyter, og viser dig med screendumps og pile hvordan du handler. 
Investeringsstrategi
Vi beskriver lidt om hvad der skal til for at lægge sin egen strategi som man er tryg ved, blandt andet ved at håndtere sin risiko og sprede denne.
God læselyst!
Med denne e-guide ved hånden, kan du nemt starte din helt egen pengemaskine. Og så er der masser af links og inspiration til steder hvor du kan læse endnu mere.
INTERAKTIV PDF

E-guiden er interaktiv.

Det er en interaktiv PDF, så den er også fyldt med en masse links og henvisninger hvis du vil læse mere og fordybe dig endnu mere i de forskellige nye begreber og udtryk du lærer igennem guiden.
Der er også links til andre gode investeringssider og blogs du kan følge samt gode anbefalinger til podcasts og bøger.

Guiden kan købes i som en e-bog i vores shop. Efter køb modtager du en mail med e-guiden i en PDF fil. 

Grib guiden nu.

For vi har altså proppet en masse god viden og henvisninger ned i 64 sider til kun 89 kroner, så du nemt kan komme igang med at investere.
" Every time you borrow money,
you´re robbing your future self."
– Nathan W. Morris
BLOGINDLÆG: INVESTERING – SÅDAN KOMMER DU IGANG!

Vi blogger om investering.

Har du set vores mange blogindlæg på forsiden? Blandt andet dette indlæg "Investering – sådan kommer du igang!" er et af vores mest populære, fordi det er en super fin og hurtig introduktion til investering. Knappen herunder fører dig direkte til indlægget.

Men udover det har vi mange andre indlæg der er gode for nybegyndere, blandt andet flere om Nordnets "Månedsopsparing" som er en super service hvor man kan sætte sine investeringer op til at køre automatisk hver måned. Brug søgefeltet her på bloggen, eller start på forsiden af bloggen og lad dig fordybe i masser af spændende indhold om denne spændende investeringsverden. 

God fornøjelse.