fbpx

Mit udbytte i december 2019

Hvor meget fik jeg i udbytte i december måned?

Godt nytår dejlige læsere! Jeg skriver i øjeblikket på et indlæg om mine mål for 2020.. Og vores nye 2020-tal! 🙂 Men just for now – et kort indlæg om mit udbytte i december. Ikke så meget som i November, men jeg er glad alligevel. Det er en rejse! Jeg skal snart samle hele 2019 i et indlæg. Det er altid motiverende at se om man har fået lidt mere end sidste år. Barsel og dét at jeg ikke haft noget arbejde i en periode, har gjort at jeg ikke har kunnet spare lige så aggressivt op som jeg gerne vil. Men sådan er livet jo.

Mit udbytte

(For at lære mere om hvad udbytte/direkte afkast er for noget – læs DETTE indlæg 🙂 )

Her er en kort rapport over mit udbytte for december 2019. Jeg er i gang med at opbygge min portefølje her i Danmark, så indtilvidere er dette en rapport for den portefølje jeg har i Sverige – og som jeg vil overføre/kopiere til mit danske depot 🙂 Jeg opdaterer løbende mit ark, hvor jeg har min årlige plan for udbytte (find den jeg har nu i DETTE indlæg :))

Mit udbytte

I December fik jeg 104 kroner i udbytte. Jeg fik udbytte fra følgende aktier:

EPR (USA)
LTC (USA)
Realty Income (USA)

Even the smallest steps move you forward… 🙂

Alt mit udbytte geninvesteres og jeg investerer via Nordnet (Saxo har lidt mere fordelagtige priser på amerikanske aktier, men jeg er glad for Nordnet lige nu. :))

Mit udbytte

[subscribe2]

2 Comments

  • Cityprinsessen
    Hej. Når jeg læser du fik udbytte på 104kr på tre aktier, så tænker jeg det er da meget lidt? Det kan da ikke være mange aktier, i hvert firma? Hvor mange procent er det? Og når du reinvesterer dem, så køber du kun for 104 kr? Nogle kloge folk siger at man ikke skal have over ca 15 forskellige aktier, ellers bliver det alt for abstrakt, ved ikke om det er en del af strategien? Er bare nysgerrig, da der snakkes så meget om det udbytte, om at reinvisterer, men tænker også, at med så lidt når man vel ikke særlig langt?
    • Linnéa Schmidt
      Hej! Det er mit udbytte for december måned, og de tre giver udbytte hver måned. Så totalt giver de mig 104 kr x 12 kroner. Måske skal jeg være tydeligere i mit næste indlæg :) Det er heller ikke de eneste aktier jeg har, men kun de som givet mig udbytte i december måned. Mit direkte afkast ligger på omkring 3-4% årligt, og jeg køber nogle aktier ad gangen så jeg synes det giver mening ifht kurtage. Læs mere om min udbyttesstrategi her: https://moneypennyandmore.dk/saadan-faar-jeg-udbytte-hver-maaned/ Dbh, Linnéa

Leave a comment