fbpx

Mit udbytte i november

Hvor meget fik jeg i udbytte i november måned?

God tredje søndag i advent til jer alle derude, og håber I er ved at få lidt christmas feeling! Det har vi i hvert fald hjemme ved os, hvor jeg lige har lavet mine svenske “pepparkakor” (ginger bread) og hængt op i vinduet. Jeg har også lidt travlt med at få valgt bank til Lærkes børneopsparingskonto, lige nu investerer jeg kun via Sverige til hende men hun skal jo også have den fantastiske mulighed som hun får med det danske børneopsparingskonto. (Jeg har fået svar fra nogle banker, at jeg eller min mand skal være kunde i banken for at kunne starte en børneopsparing.. Øv. Så bliver det med detsamme sværere at vælge – om jeg nu har noget valg 😉 I will keep you posted! 🙂 )

Mit udbytte

(For at lære om hvad udbytte/direkte afkast er for noget – læs DETTE indlæg 🙂 )

Anyways. Her er et kort indlæg, hvor jeg rapporterer mit udbytte for november. Jeg er i gang med, at opbygge min portefølje her i Danmark, så ind til videre er dette en rapport for den portefølje jeg har i Sverige – og som jeg vil kopiere til mit danske depot 🙂 Nogle ekstra spillere som jeg ikke regnede med denne november var Investor, Kinnevik og Midsona. Så jeg skal lige opdatere mit ark hvor jeg har min årlige plan for udbytte (find den jeg har nu i DETTE indlæg :))

I November fik jeg hele 753 kroner i udbytte. Jeg fik udbytte fra følgende aktier:

Investor (SE)
Kinnevik (SE)
Midsona (SE)
NCC (SE)
EPR (USA)
LTC (USA)
Realty Income (USA)
Omega Healthcare Investors (USA)
Tanger Factory Outlet (USA)

Alt mit udbytte geninvesteres. 🙂

[subscribe2]

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment