fbpx

Moneypenny´s Penny Podcast.

Vores tanker om denne podcast

Vi er lige på trapperne med første afsnit af vores podcast the Penny Podcast. Med Moneypenny og hele Moneypenny & More universet arbejder vi hver dag på at styrke kvinder til en større finansiel frihed. Det gør vi blandt andet gennem vores facebookgruppe Moneypenny, som er Danmarks største community for kvinder, der investerer. Her er der 8.900+ medlemmer, der i den bedste tone dagligt sparrer omkring aktier og økonomi.

I podcasten vil vi snakke om privatøkonomi og investering på en personlig måde og tage udgangspunkt i de spørgsmål og interesser, vi selv har indenfor investering og privatøkonomi. Hvis du har et forslag til et tema, du synes vi skal lave et afsnit om, så tøv ikke med at skrive til os. 
“Do not save what is left after spending; instead spend what is left after saving.”

-Warren Buffett

Podcast teamet.

  • Vi vil i denne podcastserie dele ud af vores egne erfaringer med aktier og investeringer. Vi er ikke økonomiske rådgivere, men blot private investerings-entusiaster med op til 11 års erfaring. Foruden os selv vil vi trække så mange spændende eksperter ind som muligt.
  • Tak til Peter Bang fra Sound Seduction for hjælp med musik og redigering af podcast.

Podcast afsnit 1

I afsnit 1 vil vi snakke om omdrejningspunktet for det, vi laver -  kvinder og investering.
Af alle investorer i Danmark er kun ⅓ kvinder. Når man kigger på studier af kvinder og mænd, viser det sig, at 66,1% af mændende svarer ja til spørgsmålet “er du villig at tage risiko med din opsparing?” sammenlignet med 8,1% for kvinder. Hvorfor er det så svært at komme i gang, og hvordan kan man bedst inspirere flere kvinder til at tage styringen over sin privatøkonomi? 

I afsnittet går vi bl.a. igennem: 

- Hvorfor synes vi, det er vigtigt med rene kvindefora som Moneypennygruppen på facebook? 

- Hvordan ser det ud med kvindelige investorer i Danmark (og hvorfor er vi så få)?

- Fire forskellige myter (og dræber dem :))

- Motivation til at investere - hvorfor er det en go idé? * Nogle tips på vejen

Podcast 

  • Stay tuned, første afsnit er lige på trapperne...