fbpx

Sådan får jeg udbytte hver måned

Sådan får jeg udbytte hver måned

I dette indlæg vil jeg gennemgå planlægningen af min udbytteportefølje. Mit mål er, at kunne få udbytte hver måned igennem hele året 🙂 

Min udbytteportefølje

Så er det tid til, at opdatere bloggen med min seneste udbytteportefølje. I mit tidligere indlæg skrev jeg en lille update på mine REITs (HER kan du læse mere om REIT-aktier), her er hvordan udbytteporteføljen er bygget op over hele året. I denne portefølje har jeg aktier som giver mig udbytte hver måned. Dette er den portefølje jeg har i Sverige, og den danske jeg er ved at opbygge er struktureret på samme måde (vil dele det hele her selvfølgelig :)).

Jeg elsker at få notes på min mobil fra Nordnet hver måned om at jeg fået 43 kroner her og 54 kroner der. Jeg ser frem til at beløbet bare stiger.

Hvor meget får du i udbytte-løn?

Det er faktisk ret sjovt, at regne på hvor meget man får i “udbytte-løn”. Jeg får i dag ca 330 kroner om måneden, det svarer ca til 11 kroner om dagen. 🙂

Hvilke aktier har jeg i min udbytteportefølje?

Her er et summary på de aktier jeg har, som giver mig udbytte hver måned. Som I kan se, er de fleste REITs, de øvrige aktier, markeret i grå, giver også et godt udbytte, men er ikke REITs og vil nok ikke komme med i min danske udbytteportefølje).

 

udbytteportefølje

Kandidaterne kommer og går :). Lige nu har jeg brug for mere udbytte i februar, august og november. Men fremfor alt vil jeg øge antallet af aktier, så at jeg kan få mere ud hver måned. Nu efter barsel håber jeg, at jeg kan begynde at spare mere op, så jeg kan supplere op i disse aktier (udover min fondsportefølje). Slowly but steady mod målet! 🙂

Jeg har begyndt, at arbejde på et dokument i Google drive, hvor jeg får et signal hver gang nogen af de aktier jeg er interesseret i går over 5% i direkte afkast. Min strategi i min udbyttesportefølje er langsigtet.

Jeg bruger btw blandt andet appen og sitet SeekingAlpha til at læse artikler om mine REITs.

udbytteportefølje

 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment