fbpx

Moneypenny og Bechanged Danmark præsenterer nyt  6 ugers online forløb i slut oktober/november

Forstå din økonomiske historie
Totalforvandl dit forhold til penge 

Vi åbner snart for hold 2 af vores forløb.
Læs om forløbet herunder og skriv gerne dig på ventelisten, hvis du vil være en af de første til at få besked når vi åbner op igen. 

Velkommen til dette 6 ugers bootcamp forløb hvori vi sammen går skridt-for-skridt gennem 8 forskellige kursus moduler, der lærer dig hvordan du forbedrer dit forhold til din økonomi. Den 24. oktober åbner vi op for adgang til kursets moduler, samt en lukket Facebookgruppe, hvor vi sammen skaber et stærkt fællesskab, som du har i ryggen gennem din forandringsrejse. Cille og Klaudia fra Bechanged Danmark, som er dine undervisere, er topmotiverede og lige ved hånden hele vejen. Kom med og lær hvordan DU kommer i mål med at ændre din adfærd, forbedre dit forhold til din økonomi for at spare mere op og - om du vil - begynde at investere.
Jo, også du kan ændre din økonomiske historie der spænder ben for dig. Vi lærer dig hvilke, for dig ukendte barrierer, der står i vejen. MEN som du også kan bryde med - og nå dine økonomiske mål. Det selvom du aldrig har prøvet det før!

Du får adgang til alt dette

Du får adgang til speciel og omhyggeligt håndplukket viden om økonomisk adfærd og forandring. Vi leverer det til dig i den rækkefølge som giver aller bedst mening, så du ikke bliver overvældet, men (i stedet) når de mål du sætter dig! Vi har lavet indpakning spiselig portionsanrettet og det eneste du skal gøre, er at sætte dig godt tilrette - et behageligt sted, og gå i gang med en forandring der er til at forstå og som du kan høste frugterne af allerede fra første klik!
Lige ved hånden
Videoerne er altid lige ved hånden, og du kan bruge tablet, telefon eller computer. Du har altid platformen lige ved hånden, om du er på farten eller sidder derhjemme med en varm kop kaffe. Dit personlige log-in giver dig adgang NU!
Du får: ugentlige videoer 
 med ALT du behøver at vide for at komme godt i gang med at ændre din adfærd og blive en haj til at spare op og investere.
Ugentlige Q&A sessioner
I den lukkede Facebookgruppe. Heri står de to undervisere klar med nyttige tips og al den sparring, inspiration og hjælp du kunne drømme om. Og som om det ikke var nok! Vi inviterer spændende gæster ind til sessionerne, som du OGSÅ har mulighed for at stille spørgsmål til. Kan du overhovedet vente med at kommer i gang?

Du får også:

VIP Medlemskab i den særligt oprettede lukkede Facebookgruppe, hvori du får et enestående netværk at støtte dig til, der ligesom dig ønsker at skabe varige forandringer i deres økonomiske historie og adfærd. Hver uge går de to undervisere live i gruppen, og giver dig en masse andre tips og tricks til netop DIN rejse. Vi hepper på dig og hjælper dig hele vejen. Gruppens deltagere har også mulighed for at finde sin buddy - altså din personlige makker. Glæd dig til et særligt fællesskab med ligesindede der er lige så KLAR som du selv er!
Vi sender dig link til den lukkede Facebookgruppe i mailen når du har købt. Der kan du banke på, og så lukker vi alle ind samlet d. 24. oktober.

Du får også:

Specialdesignede arbejdsark, samt inspirations arbejdsark med voice-over udfyldt af de to undervisere fra Bechanged Danmark OG med investesteringseksperterne fra Moneypenny Linnéa & Ann-Christina.

Du får også:

Bonusser HVER UGE! alle 6 uger igennem. De ligger allerede klar og venter på dig på kursus platformen. Du får blandt andet disse ekstraordinært udvalgte bonusser: Sparekrukke, Forbrugstracker og særligt udvalgte inspirationsbøger og podcasts.

Er kurset for dig?


Drømmer du om at forstå dit økonomiske ophav, og dermed forbedre din økonomiske adfærd?

Har du brug for at komme i gang med at spare op og investere til dig selv både nu og i fremtiden?

Ved du godt, at der er grænser for hvor mange undskyldninger
du kan blive ved med at finde på?

Har du for længst indset at, også du har behov for at træffe en selvkærlig beslutningen om at ændre din økonomi NU?

Er du klar til at få værktøjskassen og den viden du mangler?

Vil du have det hele serveret, af to forandringsnørder der har stor ekspertise i at hjælpe  andre, der vil i gang med at forandre. To powerkvinder der selv er gået vejen før dig. Vi vil inspirere og facilitere processen for dig og vi har al den viden du behøver, indpakket i 8 let spiselige bidder med videomateriale, Q&A’s og en lukket Facebookgruppe der støtter dig hele vejen til dit mål!

Trin for trin viser vi dig:


Hvordan du kickstarter din forandringsrejse.

Hvordan du finder dine top 5 værdier som skal lede din motivation.

Hvordan du sætter mål for din økonomi som du rent faktisk kan holde.

Metoden til at finde de overbevisninger der holder dig tilbage fra at ændre din adfærd og komme i gang med at investere.

Hvad et glasloft er – og hvordan du identificerer dit.

Og selvfølgelig (!) viser vi dig:


Hvordan du bryder med dine overbevisninger og omskriver din økonomiske historie.

Hvordan du kan forstå dine vaner, og vende dem til din fordel.

Du afslutter kurset med at fejre din succes og med at drikke champagne med resten af fællesskabet. At fejre de små og store sejre er nemlig lige så vigtigt som alle de andre skridt udi at forandre din økonomiske historie!

Du vil opdage, at det slet ikke er så svært, og vi vil lære dig:


At tiden ikke behøver at stå i vejen for at du kommer i gang. Du behøver ikke læse, lytte til podcast og følge med i al den nyeste viden om investering for at komme i gang.

Du behøver ikke selv at være ekspert i investeringer og adfærd. Vi har sammensat et forløb, det eneste du selv skal gøre er at committe dig og bruge 6 uger sammen med os, hvori du vil lære det du behøver at vide.

Angsten for at miste dine penge er en naturlig forsvarsmekanisme. Men historisk er investering en god forretning.
Når du lige om lidt begynder din rejse, ved at investere i kurset, og knækker koden til hvordan DU også, kan ændre din økonomiske adfærd... Så kan du glæde dig til:
Et 6 ugers online, trin-for-trin (how-to) kursusforløb leveret direkte hjem til dig i et format og sprog som er helt nede på jorden, af to undervisere der med garanti er TOPengagerede!

Sådan foregår det:

Glem alt om overvældelse, panik og følelsen af uoverskuelighed. Vi giver dig heri bouillonterningen af viden du har behov for. Du får serveret den nødvendige værktøjskasse lige hjem i stuen, som du kan følge når DU har tid. Rækkefølgen er tilpasset dit behov. Ugentlige Q&A’s og den lukkede Facebookgruppe sikre dig at du kan få svar på dine spørgsmål undervejs. Vi coacher dig gennem forløbet. Du kan se et lille sneak peek på vores metode herunder:

Video: kort sneak peek fra platformen med online modulerne

Kort beskrivelse af modulerne:

Modul 1
Kendskab og forståelse for din hjernes to systemer hvilket understreger det faktum, at dine manglende resultater ikke afspejler dovenskab eller manglende evner. Samtidig giver modulet dig en forståelse for, at økonomiske forandringer kræver ressourcer, planlægning og de rette værktøjer.
Modul 2
En tydeligt prioriteret rækkefølge af dine top 5 værdier som skal lede din motivation og retning for din økonomiske adfærd. Du bliver skarp på dit hvorfor!
Modul 3
Du lærer i dette modul at sætte dig et klart økonomisk mål herunder både dit overordnede mål og mindre delmål. Dette vil gøre dig i stand til at visualisere målet for din rejse.
Modul 4
Du får gennem dette modul kendskab til overbevisninger, som kan være en forhindring for at nå dine økonomiske mål. Modulet giver dig adgang til bevidsthed omkring sandheder, som på et tidligt tidspunkt i dit liv ubevidst er blevet fastlåst i dig.
Modul 5
Du opnår en forståelse for, hvorfor mange ofte tror, at tid og manglende ressourcer spænder ben for forandringer. I virkeligheden er det, til dels, skjulte barrierer der får dig til at fejle. Denne bevidsthed kan være med til at flytte dig langt på din rejse!
Modul 6
Du lærer at omskrive narrativet om din økonomiske historie. Du opnår dermed et nyt perspektiv, og kan bruge den nye fortælling, om din økonomi, til at nå i mål.
Modul 7
Dette modul giver dig et indblik i vanens anatomi, og dennes sammenhæng med din økonomiske adfærd. Du bliver efter modulet i stand til at få øje på dine vaner, og tilrettelægge dem så de fremmer din chance for at nå i mål i stedet for at spænde ben
Modul 8
Du laver dine mål og delmål således, at din rejse bliver en succes. Du bliver bevidst om at vejen til din succes, blandt andet, går gennem at dele med andre. Glem janteloven et kort øjeblik og lad dig selv skinne og stråle sammen med resten af gruppen!
Foruden ovenstående moduler med videomateriale optaget særligt til dig, er der hver uge i dit 6 ugers forløb, indlagt Q&A med dine to undervisere. Q&A er din mulighed for at møde de andre kursister og få stillet alle dine spørgsmål i et trygt forum. Q&A foregår i den lukkede Facebookgruppe - og bare rolig, du behøver ikke at huske alt i hovedet, vi har selvfølgelig designet en kalenderoversigt, som du ligeledes finder i kursusplatformen.Hver Q&A har et tema, og vil udbygge endnu mere på din viden.

Pris 847 kr.

Mød dine undervisere
- Vi er der for dig i ALLE 6 uger:

UNDERVISER OG CO-FOUNDER

Klaudia Kristensen

Mød Klaudia som er co-founder af Bechanged Danmark. Klaudias passion er at uddanne morgendagens forandringsagenter. Derfor besidder hun vidtspændende erfaring med at vejlede og styrke mennesker i at realisere deres potentiale. Klaudia har, i den forbindelse, en coachinguddannelse fra Sofia Manning, hvorigennem hun har oparbejdet et stort kendskab til menneskets psykologi og biologi. Hun har beskæftiget sig med coaching siden 2018 - både med egne klienter og udsatte unge. Ved siden af iværksætningen af Bechanged Danmark er Klaudia ansat som forskningsassistent for psykiatri direktøren i psykiatrien i Nordjylland, og er i gang med sin Ph.D. i samskabelse. Hun har en kandidatuddannelse i Industriel Medicin.

Tre kendetegn ved Klaudia er, at hun er:
Snaksagelig
100%
Utålmodig
100%
Nysgerrig
100%
UNDERVISER OG CO-FOUNDER

Cille Munk Andersen

Hils på Cille, der er co-founder af Bechanged Danmark. Cille har en stor ildhu, når det handler om at arbejde med mennesker, adfærd, forandring og læring. Parallelt med sit arbejde i Bechanged Danmark studerer Cille en kandidatuddannelse i Læring og Forandringsprocesser ved Aalborg Universitet, hun har en Bachelor i Kommunikation - og har dermed både stor praksis- og teoretisk erfaring udi at flytte mennesker fra a til b. Disse evner har Cille anvendt i rollen som projektleder i IT-branchen. Cille er ligeledes uddannet yogalærer fra en Ashram i Indien i 2014. Hun har derfor stor erfaring med meditation, grounding og kropslighed, hvilket understøtter hendes livsfilosofi om at være i flow.
Handlekraftig
100%
Perfektionistisk
100%
Idérig
100%

Et enestående univers udviklet specielt til dig:

Vi har skabt dette enestående univers sammen med kvinderne der står bag Moneypenny Ann-Christina & Linnéa (psssst.. Måske er du også heldig at møde dem på dit 6 ugers bootcamp forløb).
Ann-Christina Lykke og Linnéa Schmidt
De står bag facebookgruppen ”Moneypenny - Kvinder som investerer” og universet Moneypenny.
Moneypenny startedes i 2016, og arbejder for, at øge den økonomiske ligestilling i Danmark. Dette gør de ved at inspirere, informere og motivere kvinder til, at tage et bevidst valg omkring deres økonomi via facebookgruppen, artikler på deres hjemmeside www.moneypennyandmore.dk, foredrag og via deres nye læringsplatform Moneypenny Academy.

Din investering:

Din engangsinvestering i (en gang for alle) at knække koden til at ændre din adfærd og forandre dit mindset - og komme i gang med at investere:

6-ugers forløb 847 kr

Vil du virkelig gå glip af den mulighed?

Ups:

Prisen på dette 6 ugers kursusforløb er den samme som du let kommer af med for en ny kjole, en tur på cafe eller som du gladeligt betaler for en gave til din kæreste. Det er meget mindre end du giver for et kursus der har fokus på personlig træning, vægttab eller selvhjælpsbøger om rygestop. Tag beslutningen i dag, og sæt prop i de huller hvor dine penge ender i dag. Vær modig og træf en selvkærlig beslutning om at det én gang for alle, er DIG det drejer sig om. Dit commitment i dag, smitter af på de næste mange år frem. Vi lover dig, at den tid, energi og penge du bruger her, kommer mange gange igen, og kan anvendes generisk i mange andre aspekter af dit liv. Gå ikke glip af den viden som mange andre allerede har.
Når du køber kurset, godkender du, at vi kan sende e-mails under forløbet. Det gælder forskellige informationer og logins, samt reminders om Q/A's du ikke vil misse.

Kontaktoplysninger

Vil du vide mere eller har du, imod forventning spørgsmål du ikke fik besvaret her - så sidder vi klar til at hjælpe dig, du kan kontakte os på følgende medier:
Mail: Bechanged Danmark: Info@bechanged.dk
Du er også velkommen til at følge os på de sociale medier. Der svarer vi også på spørgsmål.

Vi glæder os helt vildt meget til at lære dig at kende og være sammen med dig i dit 6 ugers forløb.

Det siger andre:

"Til jeres info følger jeg min økonomiske plan nu, her 3 måneder efter, så hvis ellers aktiekurserne er med mig, så når jeg mit mål næste år ;o)"

"Jeg var super glad for kurset. Nu prøver jeg jeg så noget lidt grænseoverskridende. Det næste jeg skal ha hul på er mine to ungers børneopsparing (0 og 3 år)."

 "Jeg har været rigtig glad for kurset. Er ikke i mål, men har fået en helt ny ro omkring min økonomi"
Deltagere 
Hold 1
Vi har spurgt deltagerne på Hold 1: Hvilke indsigter eller aha-oplevelser har du fået om din adfærd vedrørende din økonomi og penge?

“Vil jeg virkelig gerne købe det her”? Hvis ikke er beløbet sat ind på Nordnetkontoen ;o) Og at sætte penge “væk” til forventede udgifter hver måned (udover til budgettet), før jeg bruger af det tilbageværende." 

"At det er en løbende process og at jeg kommer til at fejle, det betyder bare at jeg må tilbage på sporet og justere til ikke at jeg skal gi op!"

"Det har været fedt at få indsigt i hvordan det meste kører på autopilot, og hvordan forskellige ting kan have indflydelse på hvordan og hvorfor jeg tænkte om økonomi som jeg gjorde/gør." 

"At jeg har gavn af at vurdere om jeg skal købe eller ej jvf. Mine mål. At jeg har sat for meget fra til opsparing i forhold til det jeg har brug for, at bruge penge på lige nu. Godt at se, at jeg bruger mine penge på mine værdier." 

"Temaet om glasloftet var en øjenåbner, her har jeg en større opgave."

"Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg bruger af ren vane, eller for at belønne/ trøste mig selv"

"Den psykologiske viden og ahaoplevelse, der er rigtigt meget mere i det end bare at spare lidt mere/tjene lidt mere - det havde jeg ikke skænket en tanke."

"At se på og prioritere mine værdier, ikke kun ift. økonomi, men helt generelt i livet."

"Det er nok hvordan man selv kan omskrive sin økonomiske historie"
Deltagere fra Hold 1

Vi har spurgt deltagerne på Hold 1: Har du andet til os, ris som ros?

"Jeg synes det var været et virkelig spændende kursus, som kan bruges i mange andre aspekter også."

"I er simpelthen SÅ skønne - jeg sad altid med et smil på læben, når jeg så jeres videoer OG når I var live - også AC ;o)"
 
"Rigtig god dynamik og god stemning på kurset"

"Det ville have passet mig lidt bedre, hvis forløbet havde strukket sig lidt længere" 

"Ja, jeg har printet materialet igen, og vil gennemføre det på et andet livsområde. "

"I er rigtig dygtige"
Deltagere fra Hold 1  

Cille og Klaudia er to kvinder, som udstråler varme og god energi når man møder dem. De skaber en tryg stemning, hvor man føler sig velkommen med alle de tanker og følelser, man end måtte have. Der er ingen tvivl om, at de brænder for bechanged, og ligger kærlig, ærlig og god energi i deres arbejde
Netværksdeltager

Cille og Klaudia er to formidlere med en kæmpe passion der brænder igennem. Feltet forandring og adfærd er deres legeplads og de ynder at inspirere andre til det samme. De har en helt fantastisk tilgang til deres undervisning, som er velafbalanceret mellem empati og ekspertviden. Grunden til dét er, at Cille og Klaudia begge er meget nysgerrige på verden og på andre mennesker, hvilket man mærker dybt, når man samarbejder med dem - og hvilket skabet en stor tryghed hos alle der lytter. Således er jeg blevet i stand til at mærke efter egne behov og trivsel - en stor personlig forandring, der gavner mig hver dag i mit liv. Min horisont ser i dag helt anderledes ud, og min evne til refleksion er vokset.
Stinne
Marketing Manager
Når Cille og Klaudia underviser og formidler deres budskab om forandring og adfærdsændringer gør de det med en dejlig tilgang. Denne tilgang skaber nye og spændende perspektiver og der er samtidig altid god tid til refleksion. De to undervisere understøtter relationsdannelse på tværs af kursisterne og formår at tappe ind i et behov for nærvær, samvær og fællesskab. Deres evne til facilitering og rollen som inspiratorer er eminent og særlig. Glæd dig!
Netværksdeltager

" We can be blind to the obvious, and also blind to our blindness. "
– Daniel Kahnemann
Made with     by Bechanged & Moneypenny