fbpx

En ok swing trade på +11%

En happy swing trade

I går tog jeg min fortjeneste hjem i den svenske aktie SCA. Denne købte jeg for, at se om jeg kunne lave en swing trade. Det tog nogle uger, men jeg i går solgte jeg så med 11% fortjeneste. Den forstætter helt sikkert op nu, hehe, men jeg fik holdt fast i min strategi om at sælge når den kom over 10%. Så jeg er tilfreds.

Tidligere på ugen solgte jeg også Autoliv med samme strategi. Et tip hvis du vil se hvor de forskellige aktier ligger i forhold til hvad analytikere synes, så kig på TradingView (dog mest info om amerikanske aktier).

 

Hvad er swing trade?

En swing trade er en handel som man laver over mange dage, uger, eller endda måneder. Sæt det i forhold til f.eks en day trade hvor man køber og sælger indenfor en dag.

 

Hvad har jeg ellers af aktier i min “legeportefølje”?

Her er forresten de andre aktier jeg har i min legeportefølje lige nu. Nogle er der for at blive et stykke tid, andre vil jeg sælge når de f.eks går over (eller under) 10%. Antal aktier i porteføljen er positivt korreleret med hvor meget tid jeg har 🙂

Swing trade

Ja, I kan jo se, at det er en ret høj risiko med disse små legeaktier 😉
(og måske skulle jeg skrevet afkast i stedet for fortjeneste, men men  🙂 )

 

PS. Jeg investerer ALDRIG penge i denne portefølje som jeg ikke er klar på helt at miste. Det er en legeportefølje, hvor jeg forsøger at time markedet (fordi jeg kan ikke lade være – selvom jeg ved at jeg ikke kan time det…).

Se ikke disse aktier som anbefalinger, jeg er ikke rådgiver. I mit næste indlæg vil jeg beskrive hele min investeringsstrategi. Så vil I forstå mere om min “legeportefølje”, og hvorfor jeg egentlig har den 🙂

 

Disclaimer: Jeg er ikke en økonomisk rådgiver, og jeg skriver om ting, jeg lært hen ad vejen, og som jeg selv synes er vigtigt. Jeg er ikke ansvarlig for, hvad læsere investerer i. //

[subscribe2]

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment