fbpx

Med Tax Helper kan du se om du kan få penge tilbage i Skat!

Er du ikke stødt på Tax Helper endnu, så er her en lille introduktion af de 2 seje gutter Aske Buemann og Danni Gregersen . De har nemlig fået den vanvittig gode ide, at hjælpe danskerne med at få alt det tilbage i skat som de har ret til.
*Indeholder affiliate link*

 

Hvad er Tax Helper?

Tax Helper er en platform, der hjælper folk med at få deres skattefradrag på en let og intuitiv måde. Platformen tager alt det juridiske og komplekse sprog fra skat.dk, og erstatter det med helt normale spørgsmål, såsom “Har du været ud og rejse med arbejdet?”. Baseret på de spørgsmål udregner vi dine fradrag og rapporterer dem for dig.

Dermed bliver man hjulpet igennem hele processen fra at finde de fradrag, der er relevante, til at fradragene bliver rapporteret og pengene kommer tilbage til dig.

Eksempel fra platformen her, som kan tilgåes på: Tax Helper

 

 

Hvorfor startede vi Tax Helper?

Hvert år går op til 11 mia. kr. tabt i fradrag, fordi danskerne enten ikke ved, hvad de er berettiget til, eller at det er for komplekst at udregne og rapportere fradragene. Mange har indtrykket af at alt skat i Danmark er automatiseret, men der er faktisk over 20 fradrag, man manuelt skal indberette. Det medfører at over 1.3 mil. danskere, ikke får alle deres fradrag i dag.

Det synes vi er for dårligt, og derfor startede vi, Aske Buemann og Danni Gregersen, Tax Helper i januar 2020. Selvom vi for nyligt er startet, har vi fået bekræftet, at vi kan hjælpe vores brugere, da vi allerede har rapporteret de første par hundrede tusinde kr. i fradrag.

Er Tax Helper relevant for mig?

Der er som nævnt 1.3 mil. danskere, der ikke får alle deres fradrag i dag. Så der er rigtig mange, der potentielt kan få gavn af platformen. I gennemsnit får vores brugere 2.704 kr. tilbage i skat, hvilket man  betaler 20% for af det beløb man får tilbage. Altså no cure no pain. De 20% er pr. år man får penge retur.

Lige nu har vi 13 af de største fradrag på platformen, som endda gælder 4 år tilbage:

 

Vi er igang med at tilføje flere nye fradrag, såsom hjemmekontor, lån til ejerforeninger mm. Det fulde liste kan ses på https://taxhelper.dk/find-dine-fradrag/.

Samtidigt har vi ligeså lige lanceret at man kan finde sine fradrag 3 år tilbage.

Er Tax Helper sikkert?

Skatteoplysninger er meget personfølsomme og sensitive, så derfor er det vigtig, at både håndteringen af dem og ikke mindst udregningen af fradragene er gjort ordentligt.

Vi håndterer alt vores data sikkert, og bruger det kun til at rapportere brugernes fradrag. Man kan læse hele vores privatlivspolitik her.

For at sikre at alle skatteberegninger er korrekte, har vi fået statsautoriserede revisorer fra et af Danmark største revisionshuse til at gå hele platformen igennem. På den måde ved vi, at fradragene er udregnet korrekt.

Hvad hvis jeg har flere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os og stille andre spørgsmål:

Mvh Aske Buemann og Danni Gregersen

Tax Helper hjælper dig med at få penge tilbage i skat

 

 

 

 

 

 

 

 

PS: Hvis du bruger vores Moneypenny affiliate link, så får du ekstra 10% rabat, og Moneypenny får et lille cut. Så du støtter både os og får rabat ;o) Det er helt gratis at oprette en bruger, og du betaler KUN hvis du får noget tilbage i skat. Og da betaler du kun 10%. Med vores link får du 10% rabat på beløbet til Tax Helper
– Linnéa & AC

Få vores kode til 10% her: Tax Helper

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment