fbpx

Mine udbytte aktier gav mig over 1800 kroner i maj måned

udbytte

Kæreste læsere! 🙂

Hermed maj måneds update på mine udbytte aktier.

Så vil jeg gerne dele min excitement med jer, og rapportere om noget jeg ikke havde troet var muligt, da jeg for første gang bevægede mig ind i investeringsverdenen for 5 år siden. I maj måned fik jeg 1871 kroner i udbytte fra mit depot med udbytte aktier. Nu er maj jo generelt en virkelig god måned, da mange virksomheder deler ud lige i denne måned. Men 1871 kroner gør bare, at jeg tror lidt mere på at jeg faktisk en dag vil nå mit personlige mål. Mit mål er at kunne dække alle mine faste udgifter fra udbyttebetalingerne.

Mine udbytte aktier i maj måned

På knappen herunder kan du finde mit indlæg med nogle af de virksomheder som jeg har i min portefølje. Jeg prøver at sprede det ud, så jeg får udbytte en gang hver måned. Jeg prøver at købe ind hver måned (og dette er udover min månedsopsparing hos Nordnet), men nogen måneder går det jo bare ikke. Ofte bruger jeg alle de ekstra penge jeg får i hånden på at købe ind i denne portefølje. Det kunne for eksempel være penge tilbage fra Skat, uventede feriepenge eller gaver.

 

Udbytte aktier er blot en del af min strategi

Min udbytteportefølje er en del af min større investeringsstrategi, hvor jeg har en bund af fonde. Men jeg er helt ærlig blevet mere og mere vild med den måde jeg har det med mine udbytte aktier i min udbytteportefølje. Så vil tiden vise om den bliver ved med at være nr 2 i størrelse, eller om jeg på et tidspunkt vil sætte flere af mine penge her, så den rykker op på en 1. plads. 🙂

Hvad er jeres yndlings-udbytte aktier?

 

 

 

NOTE:

Jeg er i gang med at opbygge min portefølje her i Danmark, så indtil videre er dette en rapport for den portefølje jeg har i Sverige. Den er jeg lige så stille ved, at overføre/kopiere til mit danske depot 🙂 Jeg opdaterer løbende mit ark, hvor jeg har min årlige plan for udbytte. Den kan du finde i DETTE indlæg 🙂

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment